Marant Heemskerk

De Boer Plastik wordt Marant Kunststoffen

Afgelopen maart is Marant Kunststoffen de trotse eigenaar geworden van De Boer Plastik door het stokje over te nemen van Hen de Heer. De combinatie van kennis, ervaring, klanten, medewerkers en leveranciers heeft ons bedrijf verder versterkt als hoogwaardige fabrikant van kunststof leidingsystemen, tanks en apparaten. En omdat wij zowel thermoplasten als composieten verwerken, zijn wij extra breed inzetbaar.

 

Wij willen graag verder groeien, ook in andere delen van Nederland en wij hebben besloten dat onder het merk ‘Marant’ te doen. Dat betekent dat De Boer Plastik per 1 januari 2022 verder is gegaan onder de vlag van Marant Kunststoffen.

 

Onze vertrouwde medewerkers blijven zich onverminderd inzetten voor het fabriceren en installeren van kunststofproducten, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Wat dat betreft verandert er dus niets. Het afgelopen half jaar hebben we daarnaast de vestiging in Heemskerk meer in lijn gebracht met onze vestiging in Heerhugowaard en verder geprofessionaliseerd. Zo hebben we geïnvesteerd in ISO-certificeringen, opleidingen, nieuwe bedrijfsbussen en gereedschappen. Marant beschikt over eigen engineers, materiaalspecialisten, projectleiders en uiteraard over de beste monteurs. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor kunststoffen en natuurlijk voeren wij uw projecten van begin tot eind voor u uit.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.