Diensten

Bij Marant bieden wij een grote diversiteit van diensten aan, waarbij kwaliteit en klantgericht werken altijd voorop staat.

Custom made

Marant bouwt projecten op basis van door u aangeleverde ontwerptekeningen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het volledige ontwerp aan ons over te laten.

Wij hebben eigen ingenieurs en materiaalspecialisten die u vakkundig adviseren. Wij maken gebruik van de modernste software voor 3D modelleren, calculeren en tekenen.

Fabricage

Wij fabriceren zoveel mogelijk kant en klaar in onze eigen professioneel uitgerust werkplaats. Daarbij staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers altijd voorop.

Montage

Door onze efficiënte manier van werken zijn onze monteurs in staat om installatiewerkzaamheden op locatie altijd snel uit te voeren. Zowel onshore als offshore.

Transport

Wij verzorgen het transport naar welke locatie dan ook. Dat gaat altijd veilig, secuur en snel. Indien nodig regelen wij een kraan. Voor ‘oversized’ goederen schakelen we speciaal transport in. Voor export verpakken wij onze producten in houten kratten. Wij verzorgen alle benodigde documentatie, zoals vrachtbrieven en certificaten van oorsprong.

thermoplasten toepassing en producten - Marant Kunststoffen

Onderhoud en inspectie

Marant beschikt over een eigen onderhoudsafdeling. Wij voeren regulier (preventief) onderhoud uit. Als er desondanks zaken stuk gaan, dan voeren wij reparaties op locatie uit. Wij beseffen daarbij heel goed dat uw installaties zo snel mogelijk weer in bedrijf moeten zijn.

Composieten zijn buitengewoon sterk en hebben een levensduur van wel 30 jaar. Beschadigingen treden dan ook alleen op door factoren van buitenaf. Bijvoorbeeld door een ongeluk. Vezelversterkte kunststof leent zich gelukkig goed voor reparaties. Veel voorkomende reparaties zijn die aan tanks, deksels, sandwich panelen en met vezels beklede constructies.

Een aparte categorie betreft vrachtauto’s, trailers, treinen, trams en GVK boten. Marant repareert alle beschadigingen aan carrosserie delen, skirts, spatborden snel, goedkoop en onzichtbaar. De reparatie van GVK onderdelen doen wij geheel in eigen beheer. Voor het spuiten van de carrosserieën en rompen werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners.

Complete projecten

Wij draaien onze hand niet om voor complete en turn-key opgeleverde projecten. Onze projectmanagers coördineren bijvoorbeeld civiele werkzaamheden, graafwerkzaamheden, bestrating en sloopwerkzaamheden. Of de inkoop en installatie van metalen constructies, pipe supports, pompen, afsluiters, tracing, isolatie en instrumentatie.

U heeft één aanspreekpunt en wij ontzorgen u van A tot Z.