Geslaagde eerste editie van Marant Games

Geslaagde eerste editie van Marant Games

Afgelopen zaterdag 2 juli vond de eerste editie van de Marant Games plaats op onze locatie in Heerhugowaard. Ontstaan vanuit onze arbeidsmarktcampagne voor Superkrachten, maar uitgegroeid tot een fantastisch evenement voor al onze relaties, klanten, leveranciers en medewerkers. En uiteraard ook voor werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in werken met kunststof.

Ge├»nspireerd op de Highland Games, maar met een knipoog naar kunststof, waren er zes spellen te spelen waaronder paalhangen, paalwerpen en bal in gaatje. De verschillende teams waren ieder op hun eigen manier zeer fanatiek bezig. Uiteindelijk kan er maar ├ę├ęn de winnaar zijn. Het winnende team ging dan ook naar huis met de eer, een medaille en ieder een dinerbon.

Naast de Marant Games konden mensen een Virtual Reality-experience en een kunststof workshop doen in de werkplaats. Een hele belevenis. Daarnaast ging na het eten ook een swingende muziekbingo van start met Dj Gilton en MC Jhon. Al met al een bijzonder feest.

Zo’n eerste editie is altijd erg spannend, maar we kunnen terugkijken op een hele geslaagde dag met heel veel blije gezichten, mooi weer en heel veel plezier.
Bij de volgende editie ben je erbij toch?

Wil je graag nog langskomen voor een gesprek? Dat kan. Neem dan contact met ons op.