Kunstenaars met kunststof

Marant fabriceert kunststof producten en leidingsystemen. Alles is maatwerk en geheel uitgevoerd volgens uw wensen en eisen.

✔  Tanks en bakken
Leidingsystemen
Apparaten
Maatwerk

BROCHURE AANVRAGEN →
DIRECT EEN OFFERTE →
marant kunststoffen kunststof producten en leidingsystemen

MARANT KUNSTSTOFFEN

Marant is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kunststof producten en leidingsystemen. Wij zijn pioniers op het gebied van vezelversterkte kunststoffen, ook wel GVK, thermoharders of composieten genoemd. Daarnaast verwerken wij thermoplasten zoals PVC, HDPE, PP en PVDF. De combinatie van composieten en thermoplasten maakt ons uniek!

Marant fabriceert kunststof tanks, leidingsystemen en ‘specials’. Alles is maatwerk en geheel uitgevoerd volgens uw wensen en eisen. Wij leveren aan uiteenlopende industrieën: scheepvaart, voeding, energie, bouw & infra, water, petrochemie en meer.

DUURZAME VOORDELEN VAN KUNSTSTOFFEN

Recyclebaar
Onderhoudsvrij
Lange levensduur
Flexibel
Schoon

VAKMANSCHAP

Wij fabriceren alle kunststof producten zoveel mogelijk kant en klaar in onze eigen professioneel uitgerust werkplaats. Daarbij staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers altijd voorop.

MONTAGE EN INSTALLATIE

Door onze efficiënte manier van werken zijn onze monteurs in staat om installatiewerkzaamheden of reparaties op locatie altijd snel uit te voeren. Zowel onshore als offshore.

Wilt u een product in kunststof laten uitvoeren? In composiet of thermoplast?