Kunstenaars met kunststof

Marant fabriceert kunststof producten en leidingsystemen. Alles is maatwerk en geheel uitgevoerd volgens uw wensen en eisen.

✔  Tanks en bakken
Leidingsystemen
Apparaten
Maatwerk

BROCHURE AANVRAGEN →
DIRECT EEN OFFERTE →
marant kunststoffen kunststof producten en leidingsystemen

MARANT KUNSTSTOFFEN

Marant is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kunststof producten en leidingsystemen. Wij zijn pioniers op het gebied van vezelversterkte kunststoffen, ook wel GVK, thermoharders of composieten genoemd. Daarnaast verwerken wij thermoplasten zoals PVC, HDPE, PP en PVDF. De combinatie van composieten en thermoplasten maakt ons uniek!

Marant fabriceert kunststof tanks, leidingsystemen en ‘specials’. Alles is maatwerk en geheel uitgevoerd volgens uw wensen en eisen. Wij leveren aan uiteenlopende industrieën: scheepvaart, voeding, energie, bouw & infra, water, petrochemie en meer.

DUURZAME VOORDELEN VAN KUNSTSTOFFEN

Sterk en licht
Absoluut corrosie-ongevoelig
Chemisch bestendig
Vrijwel onderhoudsvrij
Gemakkelijk en schoon te verwerken
Bijna alles is ermee te maken
Duurzaam alternatief voor staal

VAKMANSCHAP

Al meer dan 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kunststof producten en leidingsystemen. Alles is maatwerk. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons daarbij altijd centraal. Marant heeft dan ook de nodige certificeringen; VCA**, ISO 9001:2015, ISO 14692 en DVS-gecertificeerd.

MONTAGE EN INSTALLATIE

We fabriceren, installeren, inspecteren en voeren onderhoud uit. Door onze efficiënte manier van werken zijn onze monteurs in staat om installatiewerkzaamheden of reparaties op locatie altijd snel uit te voeren. Door onze 24/7 onderhoudsdienst kunnen we uw downtime minimaliseren.

Wilt u een product in kunststof laten uitvoeren? In composiet of thermoplast?