de boer plastik overname marant

Overname De Boer Plastik door Marant Kunststoffen

Na 25 jaar keihard gewerkt te hebben aan het succes van De Boer Plastik BV, geeft Hen de Heer het stokje over. Sinds 2 maart jongstleden is Marant Industries BV uit Heerhugowaard de nieuwe eigenaar. Marant is net als De Boer Plastik fabrikant van kunststof leidingsystemen, tanks en apparaten. Echter, niet alleen van thermoplasten maar ook van composieten. Marant heeft ambitieuze groeiplannen en is hard op weg om één van de grootste kunststofondernemingen in Nederland te worden. De overname van De Boer Plastik past uitstekend in deze groeistrategie.

De Boer Plastik blijft actief onder haar eigen naam, met haar eigen medewerkers en vanuit de bekende locatie in Heemskerk. Om u nog beter van dienst te zijn, gaan wij vanaf dit jaar investeren in extra medewerkers, opleidingen en certificeringen, zoals ISO9001 en BRL.

Hen is de komende maanden nog bij het bedrijf betrokken om de transitie voor klanten en medewerkers zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar natuurlijk krijgt u ook te maken met nieuwe gezichten en die stellen wij graag aan u voor. Peter van Gent is de bevlogen en energieke bedrijfsleider van Marant en neemt vanaf nu ook De Boer onder zijn hoede. Met 30 jaar ervaring in de kunststofwereld is Peter een echte specialist bij wie De Boer in uitstekende handen is. Wij zijn druk bezig om een assistent-bedrijfsleider voor De Boer Plastik aan te stellen. Hij (of zij) wordt uw vaste aanspreekpunt. Tot die tijd kunt u met al uw vragen terecht bij Peter of Hen.

Afgezien van de contactpersonen, hoeft u niets in uw administratie aan te passen. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het btw-nummer, het bankrekeningnummer, het adres en alle andere bedrijfsgegevens wijzigen namelijk niet.

Wij zijn er trots op dat wij De Boer Plastik aan ons bedrijf kunnen toevoegen en wij hebben er ontzettend veel zin in om u, als gewaardeerde relatie, van dienst te blijven zijn met al uw kunststofprojecten.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

———————————

Met vriendelijke groet en namens alle medewerkers van De Boer Plastik,

Sander Pielkenrood
Algemeen directeur

Peter van Gent
Bedrijfsleider